Härmämedin palvelukattaus laajenee – uusi toimipiste Kauhavan Hyvinvointikeskuksessa avataan marraskuussa

Härmämedin toiminta laajenee entisestään marraskuussa, kun Kauhavan Hyvinvointikeskuksen toimipiste avaa ovensa ajanvarausasiakkaille. ”Kauhavan toimipisteessä ei ole päivystyksellistä toimintaa, vaan toimimme siellä ajanvarauksella”, Kottari kertoo.

”Toki, jos asia on kiireellinen ja aikoja sattuu olemaan vapaana, voi vastaanotolle päästä samankin päivän aikana varaamalla aika. ”

Kun hoidon tarvetta on, soita keskitettyyn Härmämedin ajanvaraukseen, jossa tehdään hoidon tarpeen arviointi ja varataan sopiva palvelu Ylihärmän, Kauhavan tai Evijärven toimipisteestä.

”Merkittävä osa asiakkaistamme on töissä kanta-Kauhavan alueella. Avaamme uuden toimipisteen Ylihärmän päätoimipisteen rinnalle, jotta palvelumme olisivat mahdollisimman helposti asiakkaidemme tavoitettavissa.”

Kauhavan toimipiste sijaitsee Hyvinvointikeskuksen rakennuksen toisessa kerroksessa , aulasta heti oikealle, opasteita seuraten. Härmämedin päätoimipiste Ylihärmässä jatkaa toimintaansa normaalisti.

”Uuden toimipisteemme myötä tarjoamme lähipalveluita erityisesti Hyvinvointikeskuksessa työskenteleville asiakkaillemme. Uudenlaisten synergiaetujen saavuttaminen mahdollistuu, kun voimme tehdä esimerkiksi työpaikka- ja ergonomiakäynnit sekä järjestää työterveysneuvottelut näppärästi paikan päällä”, kuvailee Härmämedin ylilääkäri Sanna Kottari.

Härmämedi täydentää Hyvinvointikeskuksen palveluvalikoimaa

Kauhavan Hyvinvointikeskuksessa on tarjolla sosiaali- ja terveysalan palveluita kaikille vauvasta vaariin. Onkin luontevaa, että Härmämedin uuden toimipisteen myötä palveluvalikoimassa ovat myös työterveyshuollon palvelut.

Härmämedin asiakkaat ovat ottaneet uutisen uudesta toimipisteestä vastaan positiivisesti.

”Asiakkaat ovat ilahtuneet, kun jalkaudumme nyt myös kanta-Kauhavalle ja tuomme sinnekin lähipalvelua. Kanta-Kauhava on toiminta-alueemme kannalta keskeinen paikka ja uusi toimipiste helpottaa jonkin verran myös logistiikkapuolta”, toteaa Kottari.

”Hyvinvointikeskus tarjoaa toiminnallemme todella hyvät, toimivat ja uutuuttaan loistavat työtilat.”